Rybníky 2017

Datum / čas
15/06/2017 - 16/06/2017
Celý den


Kapacita konference je již naplněna. Jsme velmi potěšeni zájmem o účast, na druhou stranu však s politováním oznamujeme, že další přihlášky již nemůžeme z kapacitních důvodů přijímat.

Zveme Vás na třetí ročník konference „Rybníky 2017“, která se koná od 15. do 16. června 2017. Dvoudenní konference proběhne na České zemědělské univerzitě v Praze. Po vzoru předchozích ročníků plánujeme opět společné posezení 15. června večer. Proto si prosím neplánujte na čtvrteční večer jiné společenské aktivity. První den konference bude opět věnován širšímu spektru témat a problémů souvisejících s výstavbou, projekcí a provozem rybníků. Dotkneme se znovu i historie a současnosti. Další příspěvky seznámí účastníky s pozitivními a negativními vlivy malých vodních nádrží na hydrologickou bilanci a kvalitu vody, podrobněji se dotkneme i některých funkcí malých vodních nádrží. Druhý den konference bude zaměřen na problematiku spodních výpustí z hlediska jejich návrhu, projekce, výstavby, problémů funkčnosti a rekonstrukcí.

Pro účastníky konference je rezervován omezený počet míst v ubytovacím zařízení ČZU na dvoulůžkových pokojích. V případě zájmu o ubytování kontaktujte přímo ubytovací kancelář na adrese sornova@kam.czu.cz s heslem „Rybniky2017“. Upozorňujeme, že možnost rezervace ubytování je časově omezená.

1. cirkulář
Přihláška na konferenci
Šablona příspěvku

Kalendář akcí

Partneři